Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 24 Disember 2009

Sajak spesel buat sahabat. ( Sajak كان صديقا خاصا.)

Unggu Warna.



sajak ni aku nukilkan khas buat sahabat spesel aku....jika kau membaca sajak ni...anggap ni hadiah istimewa buat mu....aku cukup mengingati dan menghargai persahabatan kita....waaa...cam jiwang lak aku...apapun kita layan jer sajak ni...

Ikhlas dari :-

6 ulasan:

rosnanie berkata...

wah beruntungnye kawan pesel paklong tu, macam ni nak jadi kawan jgk la (eh memang kawan pn kan), boleh pak long bg sajak kt saya hari2, heee

pak long berkata...

salam..
kita dah jadi kawan..
nanti kiter buatkan sajak yang spesel kat ros dalam blog ni...
moga ceria selalu...

blueCITY berkata...

salam paklong,

saya nak jadi spesel gak la
leh sajak nih
huwaaaaaaaaaaa

salam perkenalan
tq singgah umah biru
heeeeeee

pak long berkata...

salam buat blueCITY...
mekasih banyak sudi singgah umah kiter...
nanti kita wat spesel tu kengkawan blog..
buat bluecity..u r my best pren..

kakzana berkata...

salam pak long,
ha ni maklong baru ada peluang tgk blog paklong. sorry akak bz skit, biasa la cuti2 sekolah, ada je nak kesana sini, tinggal plak rmh mertua. nanti akak follow ye, sorry lambat skit sb kesuntukan masa.

pak long berkata...

buat kak zana..
mekasih singgah...
moga akak terus berbahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...